Privacy statement

Bewust Groningen verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Groningen wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Groningen werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Groningen (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Groningen / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Groningen?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Groningen verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Groningen verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Groningen. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Groningen, kan Bewust Groningen aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Groningen verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Groningen verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Groningen gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Groningen slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Groningen maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Groningen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Groningen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Groningen het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Groningen onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Groningen gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Groningen vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Groningen. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Groningen niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Groningen heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Groningen en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Groningen is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Groningen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Groningen, gevestigd in Groningen en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Groningen

Onze Professionals

Hantzen Stevenson

Mindfulness & Compassie
Trainingen voor zinvol leven, werken en relateren

Hantzen Stevenson | Mindfulness Haren
Hantzen Stevenson
Haren

Nynke van der Hoek

Energetisch werk
Energetische begeleiding

Bureau voor sociale verandering
Nynke van der Hoek
Groningen

A.J. de Vries

Centra voor Bewustwording
Focuscentrum Aaffien de Vries

Focuscentrum Aaffien de Vries
A.J. de Vries
Norg

Opleiding en Training
Als de Zon

Als de Zon
Beerta

Organisatieontwikkeling en advies
Pauline Kamerman

Drijfveer in bedrijf
Pauline Kamerman
Eenrum

Muziek, Klank en Stemexpressie
Stembevrijding Groningen

Stembevrijding Groningen
Avelien Jansen & Evert Vos
Groningen

Natuurgeneeskunde
Het Helperhart

Het Helperhart
Het Helperhart | Miranda Bootsman
Groningen

Centra voor Bewustwording
Brise Suave - centrum voor spirituele, sociale en kunstzinnige ontwikkeling

Brise Suave
Zuidbroek

Centra voor Bewustwording
Inspiratie voor zinvol leven, werken en relateren.

Hantzen Stevenson | Mindfulness Haren
Hantzen Stevenson
Haren

Opleiding en Training
Introductieworkshop Classroom Universeel Creatief Coachen

Training Geweldloze Communicatie en Classroom Universeel Creatief Coachen (post-hbo)
Donna Huizenga
Groningen

Coaching - Diverse Coaching
stembevrijder, loopbaanprofessional, trainer en coach

Evert Vos Stembevrijding en Coaching
Evert Vos
Onderdendam

Grafisch- en Webdesign
Website coaching

Zichtbaar Zijn
Betty Brouwer
Groningen

Stressmanagement
Op Dreef Coaching

Op Dreef Coaching
Mieke de Maaré
Peize

Kruidentherapie
De Groene Zon

De Groene Zon
De Groene Zon | Saskia Nieboer
Groningen

Organisatieontwikkeling en advies

Bureau voor sociale verandering
Nynke van der Hoek
Groningen

Coaching - Diverse Coaching
Op Dreef Coaching

Op Dreef Coaching
Mieke de Maaré
Peize

Psychosociale therapie
Yke Radema

Yke Radema
Groningen

Familie- en systeemopstellingen
thema slachtoffer-daderschap

Yke Radema
Groningen

Massage
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording

Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Marieke Bekkering
Haren

Eten & Drinken
Bewuste Catering

Mo'Flow
Monique Martens
Groningen

Centra voor Bewustwording
De Bloeiende Lotus

De Bloeiende Lotus - centrum voor persoonlijke ontwikkeling en lichaamsgerichte therapie
Groningen

Meditatie
Zen Centrum Groningen

Tom van Dijk
Groningen

Energetisch werk
Energetische Therapie

Spiritueel Centrum Sophia's Light
Esther Hoffmann
Groningen

Massage
Praktijk voor holistische massage in Haren wn Groningen

massageKRACHT
Marije Scheffer
Haren

Energetisch werk
Je lichaam vertelt jouw verhaal

Volg je eigen weg
Hennie van Driel-Griede
Groningen

Centra voor Bewustwording
Centrum Natuurlijk Helend

Centrum Natuurlijk Helend
Tanya Reitsma
Groningen

Lichaamsgerichte Therapie
Focusing, luisteren naar je lijf kan je leven veranderen

Focuscentrum Aaffien de Vries
A.J. de Vries
Norg

Verhuur Accommodaties
Woldstee Bed & Breakfast en werkruimte

Woldstee Bed & Breakfast en werkruimte
Saskia in't Veld
Groningen

Grafisch- en Webdesign
jei-communicatie

jei-communicatie
Hiltje van Gijssel
Groningen

Zelfrealisatie
Vrouwen Vuur en Vleugels

Petra Koopmans
Waskemeer of op locatie

Rouw- en verliesbegeleiding
Verliezen en veranderen

de Hofstee Coaching
Jantje Y. Brouwers
Garmerwolde

Yoga
Hatha Yoga Nu

Hatha Yoga Nu
Anouchka Beusekamp
Groningen

Reiki en magnetiseren
Handreikend Coachen

Mo'Flow
Monique Martens
Groningen

Massage
Massages en massagecursussen

Emma Putman, Praktijk voor massage
Emma Putman
Groningen

Centra voor Bewustwording

Cosmic Heart
Betty Brouwer
Groningen

Cadeaus en Gadgets
Producten van eigenwijs (handgeschept) papier

Korau
Ineke Donker
Harkstede

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met honden

flow|e|motion
Anja Kuhn
Groningen

Massage
Shiatsu massage bij Alleszins

Alleszins massage en meditatie
Agnes Zanstra
Groningen

Massage
ELmotion Massages & Coaching

ELmotion Massages & Coaching
Ellen Kuijer
Haren Gn

Lichaamswerk
Marieke Bekkering | Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording

Praktijk voor Rebalancing en Bewustwording
Marieke Bekkering
Haren

Coaching - Diverse Coaching
Inspiratie voor zinvol leven, werken en relateren

Hantzen Stevenson | Mindfulness Haren
Hantzen Stevenson
Haren

Weblog

Advertenties

Mindfulness Haren - Aandacht en stilte creëren in de drukte van alledag

Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Rouw- en verliesbegeleiding Stressmanagement Verhuur Accommodaties Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Groningen